„Aki nem csak zenét szeretne, hanem hangulatot és emberséget, érzéseket és stressz mentes légkört azoknak tiszta szívből ajánljuk Őket!

Aki nem csak zenét szeretne, hanem hangulatot és emberséget, érzéseket és stressz mentes légkört azoknak tiszta szívből ajánljuk Őket!! ☺️☺️
???????????????
Kedves Adri és Lali! Mérhetetlenül hálásak vagyunk nektek! Emberileg , szakmailag is lenyűgöztetek minket! Nagyon jó volt hallani hogy kérdezgetik tolunk hogy “az énekesnő tényleg élőbe énekel?” Levoltak nyűgözve. és mi is!? nagyon tetszett a fénytechnika és a kivetítőn a képek az este alatt ? mindig mosolyt csaltak az arcunkra amikor megláttuk a nevünket vagy a képünket. Teljes mertekbe figyelembe vettetek a kéréseink a stílusunk, és a násznép ritmusát!  Ti egy tökéletes választás voltatok! És hihetetlen volt számomra hogy egy esti Tik Tok pörgetés során, amikor Adrit meghallottam énekelni és szembesültem vele hogy magyar zenekar vagytok ? hirtelen ott álltatok a lagzink színpadán!? Elég extra kérésünk volt hogy egy idő után Dj-ként szerepeljetek.És ezt is tökéletesen megoldottatok! Észre sem vettük, hogy Lali te egy lagzis zenekar tagja vagy? teljesen átszellemültél és pörgetted a számokat! Egy percig nem láttunk fáradtságot az arcotokon, vagy azt hogy ez egy munka és már rutin és unjatok! Tényleg élveztétek es szívből -lélekből zenéltetek nekünk! Az a nyugodtság ami a személyetekből sugárzott , nekünk is nyugodtságot adott! ❤️ az este végén beszélgettünk egy kicsit, ami számomra hihetetlen volt, hogy idegen emberek mennyire őszinték es mennyire meg tudnak nyílni. Nagyon nagyon köszönjük nektek azt, hogy minden terhet le vettetek a vállunkról, ami ezzel kapcsolatban lehetett volna., a rugalmasságot és a sok sok egyeztetést ! És hogy egy felejthetetlen lagzit vittetek véghez a számunkra!??????
Ja, majd elfelejtettem , köszönjuk, hogy a díszletünkhöz öltöztetek! És Gratulálunk mi is nektek,hogy Férj és Feleségként csináljatok ezt az egészet évek óta! Látszik köztetek a harmónia, a nyugodtság és a béke! Minden jót Kivánunk nektek! És bízunk benne találkozunk még!! ❤️‍?☺️??
Cocktail Music Partyzenekar Hivatalos Weboldala