6 október 2022,
 Off
Aki nem csak zenét szeretne, hanem hangulatot és emberséget, érzéseket és stressz mentes légkört azoknak tiszta szívből ajánljuk Őket!! ☺️☺️
???????????????
Kedves Adri és Lali! Mérhetetlenül hálásak vagyunk nektek! Emberileg , szakmailag is lenyűgöztetek minket! Nagyon jó volt hallani hogy kérdezgetik tolunk hogy “az énekesnő tényleg élőbe énekel?” Levoltak nyűgözve. és mi is!? nagyon tetszett a fénytechnika és a kivetítőn a képek az este alatt ? mindig mosolyt csaltak az arcunkra amikor megláttuk a nevünket vagy a képünket. Teljes mertekbe figyelembe vettetek a kéréseink a stílusunk, és a násznép ritmusát!  Ti egy tökéletes választás voltatok! És hihetetlen volt számomra hogy egy esti Tik Tok pörgetés során, amikor Adrit meghallottam énekelni és szembesültem vele hogy magyar zenekar vagytok ? hirtelen ott álltatok a lagzink színpadán!? Elég extra kérésünk volt hogy egy idő után Dj-ként szerepeljetek.És ezt is tökéletesen megoldottatok! Észre sem vettük, hogy Lali te egy lagzis zenekar tagja vagy? teljesen átszellemültél és pörgetted a számokat! Egy percig nem láttunk fáradtságot az arcotokon, vagy azt hogy ez egy munka és már rutin és unjatok! Tényleg élveztétek es szívből -lélekből zenéltetek nekünk! Az a nyugodtság ami a személyetekből sugárzott , nekünk is nyugodtságot adott! ❤️ az este végén beszélgettünk egy kicsit, ami számomra hihetetlen volt, hogy idegen emberek mennyire őszinték es mennyire meg tudnak nyílni. Nagyon nagyon köszönjük nektek azt, hogy minden terhet le vettetek a vállunkról, ami ezzel kapcsolatban lehetett volna., a rugalmasságot és a sok sok egyeztetést ! És hogy egy felejthetetlen lagzit vittetek véghez a számunkra!??????
Ja, majd elfelejtettem , köszönjuk, hogy a díszletünkhöz öltöztetek! És Gratulálunk mi is nektek,hogy Férj és Feleségként csináljatok ezt az egészet évek óta! Látszik köztetek a harmónia, a nyugodtság és a béke! Minden jót Kivánunk nektek! És bízunk benne találkozunk még!! ❤️‍?☺️??