“Példaértékű és páratlan amit Ti csináltok”

Nincsenek szavak amivel le tudnánk írni azt a fantasztikus és tökéletes szolgáltatást amit nyújtottatok nekünk a tegnapi napon! Tudtuk, hogy profik lesztek, de Ti még azt is fölülmúltátok! Mind szakmailag, mind emberileg csodálatosak vagytok, a hangotok kiváló, de a személyiségetekkel ezt még csak jobban fokozzátok! Mindenkinek nagyon nagyon tetszettetek, mindenki imádta a munkátokat és Titeket is! Példaértékű és páratlan amit Ti csináltok! Köszönjük, hogy csupa nagybetűs EMBEREK vagytok, köszönjük a varázslatos hangotok, köszönjük az észbontó hangulatot, köszönjük a végtelen jóindulatot és korrektséget, amit már a szervezés alatt is bőven tanúsítottatok és köszönjük, hogy Ti is hozzájárultatok a meseszerű esküvőnkhöz! Imádunk Titeket!!!! Kata és Balázs

Kata &Balázs
“Fergeteges buli volt”

Sziasztok! Nem tudom nektek elmondani,hogy mennyire fantasztikusak voltatok.�� nagyon köszönjük nektek ezt a csodálatos napot, örülünk,hogy megismerhettünk benneteket. Csodálatos emberek vagytok, maradjatok mindig ilyen vidámak ,kitartóak és sikeresek. Mindenkinek titeket fogunk ajánlani.� vigyázzatok magatokra. Mégegyszer köszönünk mindent. Fergeteges buli volt.� sok puszi nektek� Noémi&Máté

Noémi & Máté
Székesfehérvár
“Rendkívül motiváltak és precízek vagytok…”

Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk. Mi is nagyon elégedettek voltunk veletek és a vendégek is csak dicsérni tudtak Titeket. Nem csak a zenei tudásotok kiemelkedő, hanem emberségből is jelest adhatunk 😉 Szerintem minden menyasszony álma, mikor az utolsó stresszes hetekben olyan szolgáltatók veszik körül, akik nem csak akkor tudnak felhívni mikor baj van, hanem akár csak figyelmességből, hogy minden rendben van/lesz. Rendkívül motiváltak és precízek vagytok és nagyon jó bulit csináltatok. Köszönjük még egyszer. 😉 Berni és Laci

Berni & Laci
Zsámbék
“Ti vagytok a legjobbak”

Ti vagytok a legjobbak!!! Nem hiába Hozzátok igazítottuk az esküvőnket! Azt hiszem ez mindent elárul!  Mi is igyekeztünk, hogy a nap ne csak számunkra legyen igazán emlékezetes, hanem a násznépnek is… de Ti tettétek fel az “i”-re a pontot! Fergeteges bulit hoztatok!  Köszönünk mindent, és csak így tovább!!! 

Melinda&Péter
Szentendre
“Fantasztikus Cocktail bulit csináltatok Miamiban”

Fantasztikus Cocktail bulit csináltatok Miamiban. Köszönjük, hogy eljöttetek és várunk vissza benneteket!

Petra&Gábor
MIAMI
“…MAXIMÁLIS ZENESZOLGALTATÁS és kedvesség…”

Nagyon szépen köszönjük hogy életünk legszebb napján nekünk és vendégeinknek fergeteges bulit csináltatok!MAXIMÁLIS ZENESZOLGALTATÁS és kedvesség !!Ajánlom mindenkinek !!Szeretünk titeket!!Remélem még tudunk olyan helyen lenni ahol ti zenéltek !!További sok sikert kivánunk nektek !! Szeretettel és Üdvözlettel: Zsóka és Laci!! 🙂 🙂

Zsóka & Laci
“… sok stílust játszottatok és mindegyiket nagyon jól…”

Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk legszebb napját még csodálatosabbá tettétek. Az összes vendégünknek nagyon tettszett a zenétek, sok stílust játszottatok és mindegyiket nagyon jól Reméljük, hogy részt vehetünk még egy olyan lagzin vagy bulin ahol ti zenéltek.

Szandi & Attila
Cserkeszőlő
” …Kenterbe vágják az összes zenekart…”

A leges legjobbak!!! Tiszta szívemből ajánlom őket mindenkinek!!!!!Kenterbe vágják az összes zenekart!!! Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy ilyen fergeteges hangulatot csináltatok, imádtuk minden percét!!!!

Vivien & Balázs
Eger
“…IGEN jól döntöttünk…”

2017.07.22-én volt a mi nagy napunk! Soha nem voltunk még úgy lagziban, hogy ők játszottak volna. Az emberek véleménye szerint csak a Cocktailt válaszd mindenki ezt mondta! És IGEN jól döntöttünk, kiváló zenészek, csodás hangok! Olyan hangulatot teremtenek, kortól nemtől függetlenül ami hihetetlen volt. Betartják a szavukat, időben ott vannak a meg beszélteket nem felejtik el! Csak ajánlani tudom, tudjuk őket! Ne hezitálj csak a Cocktail Music Partyzenekarral bulizzál!!!!

Heni & Attila
“…csak őket válasszátok…”

Ha egy nagyon jó bulit akartok magatoknak és színvonalas előadást ,akkor csak őket válasszátok! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük nektek mégegyszer a fantasztikus bulit, amit csináltatok nekünk!

Adrienn & Gábor
“hozzájuk igazítottuk az esküvő dátumát”

Egy vágyam teljesült azzal, hogy a Cocktail Music Partyzenekar zenélt a lagzinkon . Már évekkel ezelőtt, mikor először hallottam őket, megfogadtam, hogy ha egyszer férjhez megyek, csakis őket kérjük fel erre a feladatra, ezért hozzájuk igazítottuk az esküvő dátumát. A profizmusuk mellett, nagyon korrektek, és megbízhatóak, közvetlenek is! Sok szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a fantasztikus zenekart. Ha fergeteges hangulatot szeretnétek az esküvőtökön, ők a legjobb választás!!! ???

Anett & Gyuri
“hibátlan zenekart akartok?Ők azok!”

Köszönjük szépen ,hogy felejthetetlené tettétek a lagzinkat !!!!!!!!!!
Profi hozzáállás, jófejség ,nagyon jó hangú énekesek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIBÁTLAN ZENEKART SZERETNÉTEK ???
ŐK AZOK !!!!

Szilvi & Gergő
Budapest
“életre szóló élmény…”

Nem szaporítva a szót, meleg szívvel ajánljuk a zenekart, ha újra kezdenénk,ismét csak tőlük kérnénk az élőzenét. Azt kaptuk, amire számítottunk. Nagy öröm volt az esküvőnk, életre szóló élmény, amelyhez a Cocktail Music Partyzenekar oroszlán részt vállalt fantasztikus zenéjükkel. Minden jót kívánunk nekik a jövőre nézve is.

Évi és Riki

2016-09-10-foto

Évi&Riki
Demjén
“bátran ajánlani fogunk Titeket mindenkinek”

Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a kiváló és felejthetetlen hangulatért, amit a lagzinkra varázsoltatok! Mindenki nagyon jól érezte magát! Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a vendégeinktől! Természetesen, ! Sok sikert kívánunk Nektek a jövőben!

Gabi és Krisztián

Gabi&Krisztián
Lillafüred
“köszönjük azt a nagyszerű hangulatot…”

Így utólag még egyszer nagyon szépen köszönjük azt a nagyszerű hangulatot , amit az esküvőnkre varázsoltatok! Az elmúlt héten csak pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki dícsért Titeket, hogy milyen odaadással játszottatok. Mindenki jól érezte magát az esküvőn, ami jórészt Nektek köszönhető!
Igaz, nem lesz még egyszer esküvőnk, de ha lenne, ismét Titeket választanánk!
Csak azt sajnáljuk, hogy nem készült veletek közös képünk…
Nagyon sok sikert kívánunk Nektek továbbra is!
És még egyszer nagyon köszönjük!
Üdv,

Tomi és Gigi

Ui.: természetesen, ha bárki zenekart keres, csakis Titeket ajánlunk 🙂

Gina és Tamás1

Gigi&Tomi
“felülmúltátok az elvárásainkat”

Nagyon szépen köszönjük, hogy a lakodalmunkon fergeteges hangulatot biztosítottatok. A vendégeinktől is csak jókat hallunk, mindenki nagyon jól érezte magát és ezt legfőképp Nektek köszönhetjük, mert nagyszerű dalokat játszottatok megállás nélkül egészen hajnalig. Mindenkinek csak ajánlani tudunk és fogunk is Titeket 🙂  Az biztos, hogy nagyon jól döntöttünk, amikor Titeket választottunk esküvői zenekarnak és felülmúltátok az elvárásainkat. örülünk, hogy megismerhettünk Titeket. Köszönjük szépen még egyszer és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

2015.05.02.

Médea&Zoltán
A magyar és az ír vendégek egyaránt nagyon jót mulattak

“Az esküvőnk fantasztikusan telt, az egész nap lendületes volt es nagyon sok pozitív energia szabadult fel mindenkiből. Mindamellett, hogy élveztük egymás társaságát a rokonokkal és barátokkal, az esküvő mulatság, alkalom arra is, hogy kirúgjunk a hámból es egy jó kis táncos estet csapjunk – hatalmas köszönet a Cocktail Music Partyzenekarnak, fergetegesen jó bulit csináltatok! Lassú számra nem is emlékszem… csakúgy pörgött-forgott velünk a világ a magyar lakodalmas és cigány nótákra és az örökzöld nemzetközi dalokra. Most is benne van a boogie a lábamban, ha csak visszagondolok arra az estére! 🙂 Hihetetlen, milyen kitartóan es fáradhatatlanul játszottatok órákon át. A magyar es az ír vendégek egyaránt nagyon jót mulattak es azóta is emlegetik, ami nekünk jól esik illetve elismerés a zenekarnak! Az ír vendégeknek különösen élmény volt ilyen igazi magyar lakodalmas buliban részt venni. Profik vagytok, tehetségesek, a lányok szépek es gyönyörű hangjuk van! Érezni, hogy őszintén élvezitek azt, amit csináltok! Nagyon kedves es közvetlen emberek is vagytok, ami személyesebbé teszi az élményt. Annyira örülünk, hogy megismertünk Benneteket és hogy részesei voltatok a nagy napunknak! Sokat köszönhetünk Nektek, hiszen egy ilyen jó buli emléke mindig felpezsdíti majd a lelkünket! A Cocktail Music Partyzenekar a legjobb esküvői zenekar es mi jószívvel ajánlunk majd Benneteket mindenkinek! :)”

Hatalmas élmény volt Veletek! 🙂 Ha Írországba jönnétek zenélni, mi ott leszünk a bulin! Illetve egyébkent is, ha Írorszagban jártok, mi szívesen vendégül látunk Benneteket!
Szilvi&Graham

Szilvi&Graham
Budapest
“folyamatosan dicsérnek Benneteket”

” Nagyon szépen köszönjük, hogy szuper hangulatot biztosítottatok az esküvőnkön Szirmabesenyőben a Kocsis Fogadóban. Mindenkinek nagyon tetszett a buli és folyamatosan dicsérnek Benneteket. Külön szeretnénk megköszönni a kérésünkre megtanult és játszott dalokat. További sok sikert kívánunk. Remélem lesz még sok alkalom amikor együtt bulizhatunk.”

Sztofán 1

Éva & István
Szirmabesenyő
“Nem találkoztunk mi sem és vendégeink sem ilyen profi hozzáállással”

Már egy hete, hogy túl vagyunk az esküvőn, de még mindig a hatása alatt vagyunk, s ami a legjobb az egészben, nem csak mi, szinte valamennyi vendégünk!Folyamatosan kapjuk az elismerő szavakat, pozitív visszajelzéseket a rokonoktól, barátoktól! Nélkületek mindez nem sikerülhetett volna így, abban egészen biztosak vagyunk, és ezért nem győzünk köszönetet mondani Nektek.Akárkivel beszéltünk az esküvő után, az első elismerő szavak Titeket értek. Nem találkoztunk Mi sem és vendégeink sem ilyen profi hozzáállással. Annyira éreztétek és tudtátok mikor mit kell játszani, hogy egy percre nem hagyott alá a hangulat, a tánctéren folyamatos volt a teltház. Az talán mindent elmond, hogy a ceremónia mester legalább háromféle játékkal is készült, ha netán leülne kicsit a hangulat, de ezekből egyre sem volt szükség, köszönhetően NEKTEK!Egyszerűen nem találjuk a szavakat mennyire szuperek voltatok!!!Köszönjük még egyszer ezt a csodás bulit, amit Nekünk varázsoltatok!UI: Találkozunk az aranylakodalmunkon! 🙂

IMG_3105

Orsi és Laci
Etyek
“felejthetetlen bulit varázsoltatok a lagzinkba…”

Egyszerűen zseniálisak voltatok, egy fergeteges és felejthetetlen bulit varázsoltatok a lagzinkba életünk legszebb napján. Nagyon szépen köszönjük Nektek a talpalávalót, reméljük mihamarabb részt tudunk venni az újabb bulitokon. Mindemellett nyugodt szívvel fogunk Titeket ajánlani az ismerőseinknek, barátainknak, hogy ők is legalább olyan jól érezzék magukat, mint mi.Hatalmas köszönet!

Üdvözlettel: Ági és Zsolti

DSCN5855

Ágnes és Zsolt
Eger