Rólunk mondták

„…ami fix volt, hogy mindenképpen őket szeretnénk zenekarnak…”

2023 júliusában volt az esküvőnk. Amikor elkezdtük szervezni, az első dolog, ami fix volt, hogy mindenképpen őket szeretnénk zenekarnak, mert már régóta követtük a munkásságukat. Még így is minden elvárásunkat felülmúlták: fergeteges hangulatot varázsoltak, minden korosztály számára volt megfelelő zeneválaszték, mindenki nagyon lelkesen táncolt, nagy örömünkre. Adri, Szandi és Lali igazán nagy tehetséggel megáldott, fantasztikusan kedves és jólelkű emberek, akiknek a jelenléte elengedhetetlen egy fergeteges hangulatú, örökre emlékezetes esküvőről! Szívből ajánlom őket Mindenkinek! 🥰❤️

Niki & Adrián

Ózd

Köszönjük Adrinak és Lalinak a fantasztikus hangulatot az esküvőnkön. Minden elvárásunkat felül múlták. Külön köszönet, hogy egyes számokat a mi kedvünkért tanultak meg. Mindenki zenei ízlését kielégítették, velük garantált a jó hangulat! ❤️

Barbi & Zoli

Budapest

Már évekkel ezelőtt tudtam, ha esküvőm lesz biztos, hogy Ti fogtok zenélni
Szavakkal leírhatatlan milyen bulit csináltatok és milyen fergeteges volt a hangulat. Vacsorától számítva reggel 5- ig a táncparkett üresen nem maradt!
Elképesztő tehetség, felkészültség és odaadás ami jellemez Titeket.
Köszönjük Nektek, hogy még csodásabbá varázsoltátok a mi nagy napunkat!

 

 

Adri & Geri

Ózd

Kedves Cocktail Music Partyzenekar!
Mindent nagyon köszönünk! Azt tudtuk, hogy egy lagzinak a zene az alapja, de azt álmunkban sem gondoltuk, hogy az általunk elképzelt brutálisan őrült jó hangulatot is tudjátok fokozni. Pedig ez így történt! 🤩 Ha újra kezdenénk akkor is csak Ti jöhetnétek szóba…bááár…a visszejelzések alapján lehet, hogy tényleg újra kell kezdenünk annyira jól érezte magát mindenki, hogy after partyt követelnek (ezt vehetitek fenyegetésnek, ugyanis más zenekar ezek után már nem jöhet szóba) 😁😁😁 Mi csak abban bízunk, hogy van elég szabad időpontotok, ahhoz, hogy minden lagziban ott lehessetek, mert ezt a hangulatot amit Ti csináltok elmondani nem lehet, ezt át kell élni! Köszönjük minden percét! 😍
Esküvő, születésnap, családi buli vagy csak egy medencés buli (nekünk ezzel végződött a lagzink reggel 6-kor 😁) mindegy, hogy zenekar vagy DJ felállásban csak Titeket válasszon Mindenki! ❤️
UI.: nem tudtok Tőlük lehetetlent kérni! 😍

Viki & Ricsi

Pere

Már az esküvőnk tervezgetése alatt tudtuk, hogy Titeket szeretnénk választani.
Köszönettel tartozunk Nektek, hogy ilyen fantasztikussá tettétek a Nagy Napunkat és ilyen jó hangulatot varázsoltatok!
Köszönjük a sok segítséget és a profizmusotokat!
Szuperek vagytok!

Andi és Geri

Edelény

Patrik:
Nehéz szavakat találni, a tökéletes szolgáltatás itt kezdődik. A csapat már az esküvő előtt hónapokkal minden kérésünkre odafigyelt, folyamatos volt a kapcsolattartás, ami nagy megnyugvással töltött el minket. A Nagy Napunk pedig hála Nektek felejthetetlen lett. Számtalan stílus, minden kérés azonnali teljesítése kristálytiszta hangok, és pazar megjelenés, ezek vagytok Ti a legjobban az jellemzi a buli hangulatát, hogy még hajnal 4kor is mulatott a nép, ezt sose gondoltuk volna. Olyan rokonok, barátok is táncoltak, akikre ez korábban nem volt jellemző. Még egyszer köszönünk mindent, a következő rendezvényünkre nem kérdés kiket fogunk hívni!

Patrícia:
Életünk legjobb napja volt!!
Veletek volt teljes az esküvőnk!
A szertatást és a bulit is tökéletessé tettétek.
Köszönjük Nektek!
Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!🥰

Patrícia & Patrik

Eger

Egy szó van rátok: Zseniális!
Nektek köszönhetjük, hogy igazi álom esküvőnk volt. A násznép is csak azt mondogatta nekünk, hogy hihetetlen a zenekar, és ezt mi is pont így gondoltuk!
Köszönjük szépen, hogy emeltétek az esküvőnk színvonalátt!
A csajok lélegzetelállító szépek voltak és a hangjuk páratlan! És amikor bejöttek táncolni hozzánk na az volt a csúcs!!!
Annyira figyeltétek a násznép igényeit, hogy alig volt ember aki ne táncolt volna! Ha pedig reggel felé a keménymag egy kis techno zenét kívánt, attól sem riadtál meg hanem egy fergeteges discot varázsoltál nekünk a tánctérre 🙂
Én ezentúl csakis titeket foglak ajánlani az összes esküvő előtt álló párnak!

Fruzsi & Arnold

Győr

A többi visszajelzés alapján számítottunk arra, hogy nagyon jó buli lesz, de minden várakozásunkat felülmúltátok! Szinte hihetetlen, hogy bármilyen stílusban ilyen magas színvonalú volt az előadásotok. Lajos, te sokszor említetted, hogy mennyire jó volt a násznép amiért sosem volt üres a táncparkett, de ez nagyon nagyrészt nektek köszönhető!
Mindent elárul a buliról, hogy többek között a fotósunknak is teljesen elment a hangja😄
Felejthetetlenné tettétek a mi nagy napunkat, mégegyszer köszönjük! ❤️

Heni & István

Pécs

Kedves Lali!! Nagyon szépen köszönjük neked, hogy a szolgáltatásaiddal ès hihetetlenül kedves ès segítőkèsz hozzáállásoddal mindenben hozzásegítettél minket ahhoz, hogy a mi nagy napunk tökéletes legyen!!!?? Iszonyat jó party volt ès nagy slàgerek pörögtek.?? Bárki DJ-t ès/vagy ceremóniamestert keres csak te jöhetsz szóba. ? Örök hála neked.? ??

Niki & Gergő

Veresegyház

Kedves Cocktail Music Partyzenekar!
Engedjétek meg, hogy mégegyszer megköszönjük nektek, hogy a tökéletesebbnél is tökéletesebbé tettétek a Nagy Napunkat!❤️ Ilyen hangulatról, amit ti teremtettetek a tánctéren álmodni nem mertünk!
Úgy véljük, hogy ha rajtatok múlt volna a násznép még reggel 8 órakor is ropta volna!?
Külön megszeretnénk köszönni a sok segítséget amit mind a szertartás alatt nyújtottatok nekünk, valamint az élő zenét a közös táncuknál ami plusz meglepetésként ért mindenkit, csodaszép volt!❤️
Köszönjük, Lajos, hogy segítettél nekünk a zeneösszevágásban az apja-lánya tánchoz, ami lenyűgözött mindenkit!
Köszönjük, hogy megismerhettünk titeket és teljes szívünkből ajánljuk a zenekart mindenkinek aki A Tökéletes hangulatra vágyik?

Bea & Balázs

Miskolctapolca

Sziasztok!
2 napja volt az esküvőnk és éppen ezért még nagyon friss az élmény! Nem is tudok semmi újat mondani rólatok,csak azt,amit az előttem szólók. Egyszerűen tökéletes volt az egész esküvő és ez nagyban a Ti érdemetek is! Tudtátok,hogy mikor milyen zenékre van szükség és a vissza jelzések alapján az összes vendég is így gondolta, korosztálytól függetlenül! A lányok hangja eszméletlen jó és Lali pedig hihetetlen hangulatot tudott varázsolni. A hajnali DJ szolgáltatás pedig szuper ötlet volt. Száz szónak is egy a vége, nagyon köszönjük Nektek, hogy tökéletessé varázsoltátok a Nagy napunkat! ?

Szandi & Bence

Ózd

Kizárólag szuperlatívuszokban tudok írni a zenekarról! Csodálatos, szakmai szemmel is kimagasló énekhangok, emberi hozzáállás, alázat, tökéletes dalválasztás, rugalmasság! Jobb zenekart nem is választhattam volna az esküvőnkre! Imádunk Benneteket!

Gabriella & Martin

Szomód ; Pikant Pajta

Úgy tartja, hogy egy esküvő nem lehet rossz, ha az étel, az ital és a zene rendben van.
A zene az én esküvőmön több mint rendben volt, nagyon megkönnyebbültem, amikor beléptem a terembe és először hallottam őket.
Nagyon szuper hangú zenészek, valóban profi hozzáállással, nagyon-nagyon köszönjük nektek Cocktail Music Partyzenekar! Csak ajánlani tudom/tudjuk őket!

Judit & Márk

Debrecen

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a zenekart! Óriási hangulatot varázsoltak az esküvőre, a násznép egymást taposva koptatta a parkettet ☺️ Olyan emberek táncoltak végig az egész bulit, akik még sosem, egy esküvőn sem álltak fel. Nagyon jól eltalálták a násznép igényét! Sok visszajelzés érkezett hozzánk, hogy mennyire jó hangjuk van és milyen összhangban vannak. ☺️

Tünde & Tamás

Monor

Sziasztok!
Múlthét szombaton volt az esküvőnk és jobb zenekart nem is választhatunk volna! Nagyon köszönjük hogy velünk voltatok és fergeteges hangulatot csináltatok! Külön Köszönjük hogy a zenén kívül más miatt sem kellett izgulnunk mert abban is felajánlottátok segítségeteket. A nyitótáncnál sokak arcára örömkönnyeket is csaltatok! Köszönjük mégegyszer!!!

Lilla & Miki

Martinka , Park Hill

Hihetetlen szuper zenekar! Energikusak, lelkesek, segítőkészek, kedvesek és csodálatos hangjuk van. Az első pillanattól kezdve kérdés sem volt, hogy őket szeretnénk az esküvőnkre. Mindenki csak dícsérni tudta őket, Mi pedig örültünk, hogy ők zenéltek és tették felejthetetlenné a Nagy Napunkat. Végig látszott rajtuk, hogy szeretetből zenélnek és élvezik amit csinálnak. Minden apró részletre odafigyeltek és az egész este folyamán biztosították a remek hangulatot.
Köszönünk Nektek mindent! ??❤️

 

Evelin & Ákos

Nagyvisnyó

Nemcsak reméltük, de tudtuk is hogy profik lesznek. De az, hogy életünk legszebb napján ilyenben lehet részünk, minden várakozásunkat felülmúlta. A polgári ceremónia tökéletes hangosítása után a lagzin úgy megtáncoltattak, megénekeltettek minket, úgy mulattunk, mintha nem lenne holnap.. Minden családtag, rokon, barát jött oda, hogy ez a zenekar brutális…. A lányok olyat énekeltek, hogy a hideg kirázott egy-egy számnál. Iszonyatos jó zeneválasztások voltak, mindennek megvolt a maga helye és ideje. A bevonulós zenénket később a lagzin eljászották élőben, ugyanis előző nap begyakorolták… És ha ez nem lett volna elég, hajnalban egy fél másodperc alatt áttértünk a DJ szolgáltatásra, ami alatt Dögös Robitók kezdve Dua Lipán át minden volt, amit szerettünk volna. ?
Szívből és szeretetből ajánlom Szandrát, Adrit és Lajost, mert a profizmus mellett végtelenül emberiek és kedvesek. Bármeddig elbeszélgettünk volna velük hajnalban. ?

Veronika & Ádám

Gyöngyös

Nem nagyon szoktam kollégákról véleményt írni, de emellett nem lehet szó nélkül elmenni ?
Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a Cocktail Music Partyzenekarról. Adrienn Márton&Lajos Márton fantasztikus emberek vagytok. ?Veletek indult a 2022-es esküvői szezonom, és bízom benne, hogy fogunk még együtt dolgozni ❤ Titeket szívből ajánlani foglak a párjaimnak. Adri egyszerűen hihetetlen, hogy milyen csodás hangod van?Nagyon jó volt Veletek együtt dolgozni. További sok sikert kívánok Nektek ❤
Köszönöm a közös képeket ?
Ui:Nagyon bejön, hogy mindig összeöltöztök ?

Lukács Szilvi Sziszkó , Szertartásvezető, Ceremóniamester

Szolnok

Egyszerűen fantasztikusak! ? Még attól is jobbak voltak, mint amire számítottunk! A mi esküvőnk Velük volt tökéletes…profi munkát végeztek, a szertartás, a ceremónia hangosítás, az aláfestő zenékre is odafigyeltek, hogy minden tökéletes legyen. A lakodalmon fergeteges hangulatot csináltak. ?? Nekik tényleg a pár ( és a vendégek) vannak a középpontban. Profi technika, profi hangzás, hozzáértés és hozzáállás. Mindketten csodásan énekelnek mindenféle stílusban. Az ő stílusuk valójában a pár stílusa…nekünk pontosan azt nyújtották, amik mi vagyunk. Fiatalos, lendületes, elbűvölő, intelligens pár, akik remek hangulatot csinálnak, minden korosztálynak! Szívből ajánljuk őket, bármilyen alkalomra, velük a színvonalas jó hangulat, és a buli garantált!❤️ Köszönjük szépen Nektek Adri és Lali!
Puszi és ölelés: ??Norbi és Szilvi 2022.04.30.

Szilvi & Norbi

Szolnok

Aki nem csak zenét szeretne, hanem hangulatot és emberséget, érzéseket és stressz mentes légkört azoknak tiszta szívből ajánljuk Őket!! ☺️☺️
???????????????
Kedves Adri és Lali! Mérhetetlenül hálásak vagyunk nektek! Emberileg , szakmailag is lenyűgöztetek minket! Nagyon jó volt hallani hogy kérdezgetik tolunk hogy “az énekesnő tényleg élőbe énekel?” Levoltak nyűgözve. és mi is!? nagyon tetszett a fénytechnika és a kivetítőn a képek az este alatt ? mindig mosolyt csaltak az arcunkra amikor megláttuk a nevünket vagy a képünket. Teljes mertekbe figyelembe vettetek a kéréseink a stílusunk, és a násznép ritmusát!  Ti egy tökéletes választás voltatok! És hihetetlen volt számomra hogy egy esti Tik Tok pörgetés során, amikor Adrit meghallottam énekelni és szembesültem vele hogy magyar zenekar vagytok ? hirtelen ott álltatok a lagzink színpadán!? Elég extra kérésünk volt hogy egy idő után Dj-ként szerepeljetek.És ezt is tökéletesen megoldottatok! Észre sem vettük, hogy Lali te egy lagzis zenekar tagja vagy? teljesen átszellemültél és pörgetted a számokat! Egy percig nem láttunk fáradtságot az arcotokon, vagy azt hogy ez egy munka és már rutin és unjatok! Tényleg élveztétek es szívből -lélekből zenéltetek nekünk! Az a nyugodtság ami a személyetekből sugárzott , nekünk is nyugodtságot adott! ❤️ az este végén beszélgettünk egy kicsit, ami számomra hihetetlen volt, hogy idegen emberek mennyire őszinték es mennyire meg tudnak nyílni. Nagyon nagyon köszönjük nektek azt, hogy minden terhet le vettetek a vállunkról, ami ezzel kapcsolatban lehetett volna., a rugalmasságot és a sok sok egyeztetést ! És hogy egy felejthetetlen lagzit vittetek véghez a számunkra!??????
Ja, majd elfelejtettem , köszönjuk, hogy a díszletünkhöz öltöztetek! És Gratulálunk mi is nektek,hogy Férj és Feleségként csináljatok ezt az egészet évek óta! Látszik köztetek a harmónia, a nyugodtság és a béke! Minden jót Kivánunk nektek! És bízunk benne találkozunk még!! ❤️‍?☺️??

Brigi és Bálint

Sárospatak

Roland :  Mint azt már többször is elmondtam(tuk) az éjszaka folyamán Lali és Adri, hogy az esküvőnkön az egyik legjobb döntés Ti voltatok és persze, az ifjú pár az ünnepelt, de a hangulatot elő kell teremteni… Maximálisan elégedettek voltunk/vagyunk, Adri gyönyörű hangja, Lali füstölgő ujjai a billentyűzeten és így a kettőt összerakva….Csodálatos!! ⭐⭐⭐⭐⭐
❤️?????

Petronella:   A legjobb döntés volt, amit tehettünk, hogy Titeket választottunk! Kedves, közvetlen és nagyon szerethető emberek vagytok. További sok sikert kívánunk ♥️♥️♥️ Nagyon köszönjük a szuper bulit és hangulatot! ♥️

Petronella & Roland

Ózd

Augusztusban volt az esküvőnk.
Már tavaly márciusban, – a szervezés legelső döntése Ti voltatok!
-hogy a vőlegény szavaival éljek; : -ha lesz esküvő, csak ők zenélhetnek!”
A legjobb döntés volt, hisz mindenben segítettetek, tanácsot adtatok, együtt ötleteltünk,szerveztünk.
A szertartás minden pillanatára odafigyeltetek, mikor melyik zene következzen. Pont olyan volt,amilyennel megálmodtuk!
A kedvünkért pár nap alatt megtanultátok a nyitó táncunk zenéjét!
Hálával és jó szívvel gondolunk Rátok és a bulira, amivel szórakoztattátok a násznépünket!
Csakis ajánlani tudunk Titeket!!!
hatalmas buli volt! Mindenki elégedett volt!
KÖSZÖNJÜK!!! Anita&Béci

Anita & Béci

Miskolc

Több ajánlás útján találtunk rájuk, és milyen igazuk volt..
Végtelenül kedvesek, rugalmasak, iszonyatosan jó bulit csináltak!!
Mindig tudták mi kell az emberek számára, hogy szinten maradjon a hangulat!
A külön kívánságainkban is azonnal benne voltak.
Szuper emberek szuper hanggal, nagy profizmussal!
Végtelenül hálásak vagyunk értük, biztosan tovább fogjuk ajánlani a zenekart,hogy más is átélhesse amit mi!
Köszönjük Nektek mégegyszer!!!

Dóri & Dávid

Szomód

Júliusban volt az esküvőnk, és az elejétől fogva őket választottuk, de a legjobb döntés volt!
Akkora partit csaptunk! Őrületesen jó volt a hangulat!
Ha újra kéne csinálni az egészet, akkor is őket választanánk!
Köszönjük szépen még egyszer!
Bárkinek aki jó zenekart keres, jó szívvel ajánljuk Őket!
Tényleg profik! ??????☺️??

Emese & Szabolcs

Szilvásvárad

A legeslegjobb választás!!!!
Az utolsó pillanatig kitartottak mellettünk,(május 29-én volt az esküvőnk), biztattak, támogattak minket, és az utolsó napokban megbeszélt extra kéréseinket is maradéktalanul teljesítették.
Hajnalig táncoltunk, buliztunk, és ha eszembe jut, hogy Adrienn mennyire brutál módon jól énekelt. Elképesztő.
Garancia a jó bulira ?
Dóri&Ákos

Dóri és Ákos

Mátrafüred

A legjobb döntés volt részünkről, hogy Titeket választottunk! , még a Mediterraneo étterem vezetője is!
Köszönjük, hogy velünk voltatok a mi Nagy Napunkon!
Szuperek vagytok, csak így tovább!

 

Edit & Zoli

Esztergom

A legszuperebb választás ??
Zseniális páros Adri és Lali, akik hihetetlen bulit csináltak életünk legszebb napján, imádtuk minden percèt! ??
Bárkinek, bármikor csak ajánlani tudjuk a zenekart!
Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek, hogy ilyen emlékezetessé tettétek életünk buliját!!! ???

Zsófi & Tomi

Monor

Óriásiak!hatalmas hangulat,pörgős zenék. A násznépet kifingatták ?❤️

 

 

Zita & Ricsi

Somlószőlős

Fantasztikus volt a lagzink Nektek hála! Nagyon szépen köszönjük, örök életre szóló emlék lett az esküvőnk! ?

 

Ildi & Alexander

Inárcs

A legjobb választás‼️
Korábban olvastunk felőlük, ismerősök mondták, hogy jól zenélnek. A párommal egy bálon voltunk amikor először hallottuk őket élőben. Olyan fantasztikus hangulatot csináltak, hogy már a gondolatunkban sem volt más csak az, ha majd egyszer lesz esküvőnk ők fognak zenélni! ? Hát így is történt. Felvettük velük a kapcsolatot, egy szabad időpont volt. Semmi sem volt még fix a szervezésben csak egy dolog, a zenekar!
A legjobb döntés volt, hogy elcsíptük őket!
A hangulat a tetőre hágott, mindenki imádta őket!
Kedves menyasszonyok és vőlegények! ☝?Ne gondolkodjatok tovább! Előszeretettel ajánljuk őket, ha a legjobbat akarjátok a nagy napra!! ☺️????

Orsi & Zoli

Bükkszenterzsébet

Nem is tudom hol kezdjem
Mondjuk ott, hogy 4 évvel ezelőtt a nővérem lagziján is Ti zenéltetek, én már akkor eldöntöttem, hogy ha egyszer nekem is lesz esküvőm mindenképpen azt szeretném hogy Ti zenéljetek hiszen fergeteges bulit csaptatok már akkor is. Pénteken eljött a Mi nagy napunk amit nagy izgalommal vártunk. Egy dolog miatt nem izgultunk, a buli miatt hiszen tudtuk, hogy ha Ti zenéltek akkor a lagzi hangulata a legjobb kezekben lesz. Így is volt, hajnali 4-ig buliztunk együtt hihetetlen hangulatban
Csodálatos amit csináltok, mindenféle stílusú zenével tudtok szolgálni, és folyamatosan ügyeltetek rá hogy a buli a legjobb legyen.
Nagyon köszönjük Nektek, hogy velünk voltatok és ilyen csodás bulit csináltatok! 🙂

 

 

Niki & Balázs

Vasad

Mi a véleményem?

Aki ezt a pár sort olvassa most, pont arra kíváncsi, hogy milyenek a vélemények, mert valamilyen eseményre zenekart keres és persze fontosak az ajánlások. Pár szóban leírom, hogy milyen esetben ne válaszd a zenekart:

– Ha nem szeretnél fergeteges hangulatot a rendezvényen és egy segítőkész csapatot.
– Ha nem szeretnél egy profi technikai felszerelést és szuper énekeseket.
– Ha nem szeretnéd, hogy a násznép még az esküvő után is évekig emlegessék azt, hogy milyen szuperek voltak „Cocktailék” és, hogy még hasonlóan jó zenekarral sem találkoztak, pedig voltak már egy pár lagziban, tapasztaltak…?

Szívből ajánlom Lajost, Adrit és Szandit, mert nem szolgáltatást nyújtanak, hanem attól sokkal többet! Imádnak zenélni, emberiek, segítőkészek és élményt nyújtanak!
Remélem halljuk még élőben őket és bulizunk egy fergetegeset Velük!
Egy szóval: Köszönjük! ?

Anna&Peti

Alsóhámor

Felülmúlták minden elképzelésünket! Fantasztikusak voltak, sok vendég azt mondta hogy a legjobb lagzi volt amin valaha voltak. Ha bármikor olyan eseményt szervezek ahova zenekart is szeretnénk csak ők jöhetnek szóba, senki más! ?

Viki & Paul

Budapest

Az esküvőnk csak azért volt pénteken, hogy a lagziban ők zenéljenek… ( nem volt màr szabad szombati időpontjuk). ? Csak ajànlani tudom őket! ??

Viki & Gabi

Sajónémeti

Négy évvel ezelőtt hallottam őket először zenélni egy esküvőn, ezért mikor a saját esküvőnket terveztük nem volt kérdéses ki lesz a zenekar. Természetesen nem csalódtunk, sőt…
Maximálisan elégedettek vagyunk, nagyon jó hangulatot teremtettek, mindig tudták mikor mit kell énekelni!
Szóval bizonytalan Menyasszonyok és Vőlegények válasszátok Őket!!!
Nektek pedig Drága Szandi, Adrienn és Lali ezúton is szeretnénk megköszönni azt a fergeteges bulit amit varázsoltatok Nekünk életünk egyik legszebb napján!!
Gina és Tamás

Gina & Tamás

Jászberény

A teljes násznép, A férjem és jómagam nevében köszönöm szépen azt a fergeteges hangulatot, bulit, amit varázsoltatok részünkre”

Kedves Cocktail Music Partyzenekar!

Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek, azt a fergetegesen jó hangulatot, melyet esküvönk alkalmából biztosítottatok számunkra. A zenétek fantasztikus és változatos volt, a vendégeink külön-külön többször is kiemelték a zenekarotok munkásságát, amiért mi nagyon hálás vagyunk nektek. Köszönjük Nektek a profizmust, amelyet az együttműködésünk kezdete óta tanúsítottatok. Ennek köszönhetően 100%-ban tökéletesen és gördülékenyen zajlott minden. Külön köszönet a LED falért, sok régi szép emléket elevenítettek fel a Nagynapunkon a rólunk vetített képek. Összeségében a zenei szolgáltatás amelyet nyújtottatok tökéletes volt, minden vendégünk nagyon szerette, kívánjuk a zenekarotok számára, hogy még nagyon sok ifjú pár Nagynapjának a fényét emelve egy hatalmas bulit és jóhangulatot teremtve dolgozzatok együtt sokáig.

Köszönettel, és a legmélyebb Tisztelettel:

Kitti & Balázs

 

Kitti & Balázs

Dabas

Esküvőnkön a Cocktail Music Partyzenekar biztosította a zenét, ami esetükben együtt jár az oltári jó hangulattal!
A csapat nagyon tapasztalt, összeszokott. Teljes mértékben rájuk bíztuk a zenei stílusokat, ami jó ötletnek tűnt. Nagyot buliztunk 3:30-ig!
Mindezek mellett emberileg is nagyszerűek, ami számunkra fontos volt.
Válasszátok őket, nem fogtok csalódni!
Laura & Viktor

 

Laura & Viktor

Kétútköz

2019.08.24-én a zenekar szolgáltatta a zenét az esküvőnkön. Nagyon jó hangulatot teremtettek, senki nem akart lejönni a táncparkettről egész éjszaka. A vendégek azóta is azt emlegetik mennyire jó volt a zene és a buli. Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük tudunk még olyan helyre menni, ahol ők zenélnek! Mindenkinek csak ajánlani tudom, csalódni senki nem fog! Köszönjük! 🙂

Petra & Szabolcs

Kisvárda

Fantasztikusak vagytok! Hatalmas bulit csaptatok, hálásan köszönjük ezt Nektek! Bárkinek szívből ajánlom őket!

 

Zsuzsi & Jani

Békéscsaba

Olyan élményben volt részünk, amit egy életre nem felejtünk el. Ez pedig egy ennyire színvonalas zenekar nélkül nem jöhetett volna létre! A világ legszerencsésebb embere vagyok, hogy egy évvel azelőtt mikor hívtalak benneteket még pont az Augusztus 10-e nektek is szabad volt, mint utolsó előtti elérhető foglalás a 2019-es évre. ?? Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket, további sikereket kívánunk Nektek ☺️? Judit&Dénes

Judit & Dénes

Forró

Köszönünk mindent! ❤Hatalmas hangulatot varázsoltatok a Nagy Napunkra!Rengeteg vendég  dicsért Titeket! Szuperek voltak a LED képek is, amit rólunk vetítettetek ki az egész buli alatt! Minden házasuladnó párnak bátran ajánlunk, de bármilyen rendezvényre, ahol a szervezők egy akkora partyt szeretnének, hogy nem csak a vendégsereg, de még a szolgáltatók is szívesen maradnak és táncolnak akár hajnalig!? Mégegyszer mindent köszönünk!

Judit & Péter

Eger

Hol is kezdjem? Esküvőszervezés… első szempont helyszín. Pipa. Második ZENEKAR! Ez is foglalt az is foglalt. Így találtunk rá (szerencsére) a Cocktail Music Partyzenekarra. Mit is mondhatnék… minden elvárást felülmúltak. Végig vezették az estét. Megvolt a megfelelő íve a partynak. Felrázták a népet amikor kellett lassítottak amikor kezdtek elszédülni az emberek. A repertoár szerintem kifogástalan akinek ennél több kell az Spotifyozzon! Óriási köszönet Márton Lajosnak és a lányoknak Adrinak és Szandinak a produkcióért. Tökéletes volt a nagy nap!! Csak ajánlani tudjuk őket!
Üdv: Orsi és Gergő

Orsi &Gergő

Mezőkövesd

Kedves Lali,Adrienn és Szandi! Köszönjük szépen,hogy életünk legnagyobb buliját felejthetetlenné tettétek! Már régen tudtuk,ha egyszer esküvőnk lesz,Ti lesztek azok,akik a talpalávalót biztosítjátok majd,és ez így is lett. Szuper buli volt! ?
Csak ajánlani tudunk és fogunk Titeket minden esküvőre készülő párnak,akik szeretnék,hogy változatos,széles repertoárral rendelkező,profi zenekar színesítse a lagzijukat! ?

 

Judit & Tamás

Ózd

Kedveskéim!
Nagyon nagyon szépen köszönünk mindent! Fergetegesek vagytok csak így tovább!
Nélkületek nem sikerült volna így a buli! A vendégektől csak a pozitív vissza jelzést kapjuk, mennyire jó volt a zenekar!!!!! Nagyon sok sikert kívánunk nektek a jövőben, és reméljük sokat fogunk még együtt mulatni!!!
Millió puszi és pacsi!!!

 

Petra & Tamás

Kazincbarcika

Kedves Adrienn, Szandra és Lali!
Szeretnénk itt is megköszönni nektek, azt a fergeteges bulit, amit összehoztatok a lagzinkon. Életünk legnagyobb, legjobb bulija volt, és nem csak mi gondoljuk így 🙂 Azóta is nagyon sokszor és sokan emlegetünk titeket. A legjobb választás volt, hogy a zenekarotokat kértük fel. Tiszta szívből ajánljuk mindenki számára a triótokat. Az aranylakodalmunkon találkozunk 😉

Szabina & Attila

Eger

Nagyon szépen köszönjük,hogy ti is hozzàjàrultatok ahhoz,hogy felejthetetlen lett a mi nagy napunk!!??Profik vagytok minden téren és mellette kedves és szimpatikus emberek,akik még hajnali 3kor is mosolyognak!!Minden vendég csak àmult,hogy milyen jól jàtszottatok!!??Mindenkinek ajànlottunk titeket és fogunk is!!Ha esküvőre zene kell,akkor az csak a Cocktail!! ???? Köszönjük szépen és nagyon hàlàsak vagyunk!! ?Dia & Gergő

Dia & Gergő

Kazincbarcika

Ha lenne feltüntetve 100 csillagos értékelés,azt választanám.
Köszönjük szépen,azt a fergeteges hangulatot,amit biztosítottatok nekünk,és vendégeinknek életünk eddigi legszebb napján.
Aki igényes,és profi zenekart szeretne rendezvényre ,vagy akárhova ,ne keresgéljen,mert a Cocktail Music Partyzenekar a legjobb.
Imádunk titeket.
Bea&Lacko

Bea &Lackó

Kazincbarcika

Köszönünk szépen mindent. Tökéletessé tettétek a nagy napunkat. 🙂
A legjobb zenekar akiket valaha hallottunk. 🙂

Adrienn & Balázs

Gyöngyös

Nincsenek szavak amivel le tudnánk írni azt a fantasztikus és tökéletes szolgáltatást amit nyújtottatok nekünk a tegnapi napon! Tudtuk, hogy profik lesztek, de Ti még azt is fölülmúltátok! Mind szakmailag, mind emberileg csodálatosak vagytok, a hangotok kiváló, de a személyiségetekkel ezt még csak jobban fokozzátok! Mindenkinek nagyon nagyon tetszettetek, mindenki imádta a munkátokat és Titeket is! Példaértékű és páratlan amit Ti csináltok! Köszönjük, hogy csupa nagybetűs EMBEREK vagytok, köszönjük a varázslatos hangotok, köszönjük az észbontó hangulatot, köszönjük a végtelen jóindulatot és korrektséget, amit már a szervezés alatt is bőven tanúsítottatok és köszönjük, hogy Ti is hozzájárultatok a meseszerű esküvőnkhöz! Imádunk Titeket!!!! Kata és Balázs

Kata & Balázs

Sziasztok! Nem tudom nektek elmondani,hogy mennyire fantasztikusak voltatok.�� nagyon köszönjük nektek ezt a csodálatos napot, örülünk,hogy megismerhettünk benneteket. Csodálatos emberek vagytok, maradjatok mindig ilyen vidámak ,kitartóak és sikeresek. Mindenkinek titeket fogunk ajánlani.� vigyázzatok magatokra. Mégegyszer köszönünk mindent. Fergeteges buli volt.� sok puszi nektek� Noémi&Máté

Noémi & Máté

Székesfehérvár

Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk. Mi is nagyon elégedettek voltunk veletek és a vendégek is csak dicsérni tudtak Titeket. Nem csak a zenei tudásotok kiemelkedő, hanem emberségből is jelest adhatunk 😉 Szerintem minden menyasszony álma, mikor az utolsó stresszes hetekben olyan szolgáltatók veszik körül, akik nem csak akkor tudnak felhívni mikor baj van, hanem akár csak figyelmességből, hogy minden rendben van/lesz. Rendkívül motiváltak és precízek vagytok és nagyon jó bulit csináltatok. Köszönjük még egyszer. 😉 Berni és Laci

Berni & Laci

Zsámbék

Ti vagytok a legjobbak!!! Nem hiába Hozzátok igazítottuk az esküvőnket! Azt hiszem ez mindent elárul!  Mi is igyekeztünk, hogy a nap ne csak számunkra legyen igazán emlékezetes, hanem a násznépnek is… de Ti tettétek fel az „i”-re a pontot! Fergeteges bulit hoztatok!  Köszönünk mindent, és csak így tovább!!! 

Melinda&Péter

Szentendre

Fantasztikus Cocktail bulit csináltatok Miamiban. Köszönjük, hogy eljöttetek és várunk vissza benneteket!

Petra&Gábor

MIAMI

Nagyon szépen köszönjük hogy életünk legszebb napján nekünk és vendégeinknek fergeteges bulit csináltatok!MAXIMÁLIS ZENESZOLGALTATÁS és kedvesség !!Ajánlom mindenkinek !!Szeretünk titeket!!Remélem még tudunk olyan helyen lenni ahol ti zenéltek !!További sok sikert kivánunk nektek !! Szeretettel és Üdvözlettel: Zsóka és Laci!! 🙂 🙂

Zsóka & Laci

Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk legszebb napját még csodálatosabbá tettétek. Az összes vendégünknek nagyon tettszett a zenétek, sok stílust játszottatok és mindegyiket nagyon jól Reméljük, hogy részt vehetünk még egy olyan lagzin vagy bulin ahol ti zenéltek.

Szandi & Attila

Cserkeszőlő

A leges legjobbak!!! Tiszta szívemből ajánlom őket mindenkinek!!!!!Kenterbe vágják az összes zenekart!!! Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy ilyen fergeteges hangulatot csináltatok, imádtuk minden percét!!!!

Vivien & Balázs

Eger

2017.07.22-én volt a mi nagy napunk! Soha nem voltunk még úgy lagziban, hogy ők játszottak volna. Az emberek véleménye szerint csak a Cocktailt válaszd mindenki ezt mondta! És IGEN jól döntöttünk, kiváló zenészek, csodás hangok! Olyan hangulatot teremtenek, kortól nemtől függetlenül ami hihetetlen volt. Betartják a szavukat, időben ott vannak a meg beszélteket nem felejtik el! Csak ajánlani tudom, tudjuk őket! Ne hezitálj csak a Cocktail Music Partyzenekarral bulizzál!!!!

Heni & Attila

Ha egy nagyon jó bulit akartok magatoknak és színvonalas előadást ,akkor csak őket válasszátok! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük nektek mégegyszer a fantasztikus bulit, amit csináltatok nekünk!

Adrienn & Gábor

Egy vágyam teljesült azzal, hogy a Cocktail Music Partyzenekar zenélt a lagzinkon . Már évekkel ezelőtt, mikor először hallottam őket, megfogadtam, hogy ha egyszer férjhez megyek, csakis őket kérjük fel erre a feladatra, ezért hozzájuk igazítottuk az esküvő dátumát. A profizmusuk mellett, nagyon korrektek, és megbízhatóak, közvetlenek is! Sok szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a fantasztikus zenekart. Ha fergeteges hangulatot szeretnétek az esküvőtökön, ők a legjobb választás!!! ???

Anett & Gyuri

Köszönjük szépen ,hogy felejthetetlené tettétek a lagzinkat !!!!!!!!!!
Profi hozzáállás, jófejség ,nagyon jó hangú énekesek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIBÁTLAN ZENEKART SZERETNÉTEK ???
ŐK AZOK !!!!

Szilvi & Gergő

Budapest

Nem szaporítva a szót, meleg szívvel ajánljuk a zenekart, ha újra kezdenénk,ismét csak tőlük kérnénk az élőzenét. Azt kaptuk, amire számítottunk. Nagy öröm volt az esküvőnk, életre szóló élmény, amelyhez a Cocktail Music Partyzenekar oroszlán részt vállalt fantasztikus zenéjükkel. Minden jót kívánunk nekik a jövőre nézve is.

Évi és Riki

2016-09-10-foto

Évi&Riki

Demjén

Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a kiváló és felejthetetlen hangulatért, amit a lagzinkra varázsoltatok! Mindenki nagyon jól érezte magát! Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a vendégeinktől! Természetesen, ! Sok sikert kívánunk Nektek a jövőben!

Gabi és Krisztián

Gabi&Krisztián

Lillafüred

Így utólag még egyszer nagyon szépen köszönjük azt a nagyszerű hangulatot , amit az esküvőnkre varázsoltatok! Az elmúlt héten csak pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki dícsért Titeket, hogy milyen odaadással játszottatok. Mindenki jól érezte magát az esküvőn, ami jórészt Nektek köszönhető!
Igaz, nem lesz még egyszer esküvőnk, de ha lenne, ismét Titeket választanánk!
Csak azt sajnáljuk, hogy nem készült veletek közös képünk…
Nagyon sok sikert kívánunk Nektek továbbra is!
És még egyszer nagyon köszönjük!
Üdv,

Tomi és Gigi

Ui.: természetesen, ha bárki zenekart keres, csakis Titeket ajánlunk 🙂

Gina és Tamás1

Gigi&Tomi

Nagyon szépen köszönjük, hogy a lakodalmunkon fergeteges hangulatot biztosítottatok. A vendégeinktől is csak jókat hallunk, mindenki nagyon jól érezte magát és ezt legfőképp Nektek köszönhetjük, mert nagyszerű dalokat játszottatok megállás nélkül egészen hajnalig. Mindenkinek csak ajánlani tudunk és fogunk is Titeket 🙂  Az biztos, hogy nagyon jól döntöttünk, amikor Titeket választottunk esküvői zenekarnak és felülmúltátok az elvárásainkat. örülünk, hogy megismerhettünk Titeket. Köszönjük szépen még egyszer és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

2015.05.02.

Médea&Zoltán

„Az esküvőnk fantasztikusan telt, az egész nap lendületes volt es nagyon sok pozitív energia szabadult fel mindenkiből. Mindamellett, hogy élveztük egymás társaságát a rokonokkal és barátokkal, az esküvő mulatság, alkalom arra is, hogy kirúgjunk a hámból es egy jó kis táncos estet csapjunk – hatalmas köszönet a Cocktail Music Partyzenekarnak, fergetegesen jó bulit csináltatok! Lassú számra nem is emlékszem… csakúgy pörgött-forgott velünk a világ a magyar lakodalmas és cigány nótákra és az örökzöld nemzetközi dalokra. Most is benne van a boogie a lábamban, ha csak visszagondolok arra az estére! 🙂 Hihetetlen, milyen kitartóan es fáradhatatlanul játszottatok órákon át. A magyar es az ír vendégek egyaránt nagyon jót mulattak es azóta is emlegetik, ami nekünk jól esik illetve elismerés a zenekarnak! Az ír vendégeknek különösen élmény volt ilyen igazi magyar lakodalmas buliban részt venni. Profik vagytok, tehetségesek, a lányok szépek es gyönyörű hangjuk van! Érezni, hogy őszintén élvezitek azt, amit csináltok! Nagyon kedves es közvetlen emberek is vagytok, ami személyesebbé teszi az élményt. Annyira örülünk, hogy megismertünk Benneteket és hogy részesei voltatok a nagy napunknak! Sokat köszönhetünk Nektek, hiszen egy ilyen jó buli emléke mindig felpezsdíti majd a lelkünket! A Cocktail Music Partyzenekar a legjobb esküvői zenekar es mi jószívvel ajánlunk majd Benneteket mindenkinek! :)”

Hatalmas élmény volt Veletek! 🙂 Ha Írországba jönnétek zenélni, mi ott leszünk a bulin! Illetve egyébkent is, ha Írorszagban jártok, mi szívesen vendégül látunk Benneteket!
Szilvi&Graham

Szilvi&Graham

Budapest

” Nagyon szépen köszönjük, hogy szuper hangulatot biztosítottatok az esküvőnkön Szirmabesenyőben a Kocsis Fogadóban. Mindenkinek nagyon tetszett a buli és folyamatosan dicsérnek Benneteket. Külön szeretnénk megköszönni a kérésünkre megtanult és játszott dalokat. További sok sikert kívánunk. Remélem lesz még sok alkalom amikor együtt bulizhatunk.”

Sztofán 1

Éva & István

Szirmabesenyő

Már egy hete, hogy túl vagyunk az esküvőn, de még mindig a hatása alatt vagyunk, s ami a legjobb az egészben, nem csak mi, szinte valamennyi vendégünk!Folyamatosan kapjuk az elismerő szavakat, pozitív visszajelzéseket a rokonoktól, barátoktól! Nélkületek mindez nem sikerülhetett volna így, abban egészen biztosak vagyunk, és ezért nem győzünk köszönetet mondani Nektek.Akárkivel beszéltünk az esküvő után, az első elismerő szavak Titeket értek. Nem találkoztunk Mi sem és vendégeink sem ilyen profi hozzáállással. Annyira éreztétek és tudtátok mikor mit kell játszani, hogy egy percre nem hagyott alá a hangulat, a tánctéren folyamatos volt a teltház. Az talán mindent elmond, hogy a ceremónia mester legalább háromféle játékkal is készült, ha netán leülne kicsit a hangulat, de ezekből egyre sem volt szükség, köszönhetően NEKTEK!Egyszerűen nem találjuk a szavakat mennyire szuperek voltatok!!!Köszönjük még egyszer ezt a csodás bulit, amit Nekünk varázsoltatok!UI: Találkozunk az aranylakodalmunkon! 🙂

IMG_3105

Orsi és Laci

Etyek

Egyszerűen zseniálisak voltatok, egy fergeteges és felejthetetlen bulit varázsoltatok a lagzinkba életünk legszebb napján. Nagyon szépen köszönjük Nektek a talpalávalót, reméljük mihamarabb részt tudunk venni az újabb bulitokon. Mindemellett nyugodt szívvel fogunk Titeket ajánlani az ismerőseinknek, barátainknak, hogy ők is legalább olyan jól érezzék magukat, mint mi.Hatalmas köszönet!

Üdvözlettel: Ági és Zsolti

DSCN5855

Ágnes és Zsolt

Eger

Tiszta szívünkből tudjuk mindekinek ajánlani a Cocktail Music Partyzenekart tánciskolai záróbálok, bemutatók alkalmával.  Már hosszú évek óta van szerencsénk ismerni őket, a munkájukat, az általunk szervezett záróbálokon mindig fantasztikus hangulatot varázsolnak számunkra. És az a legjobb az egészben, hogy tele vannak olyan zenékkel, amelyeket ilyen „táncoslábú csapat” szeret igazán. Nem gond, ha Angol keringőt, Tangot, Cha-Cha-Chát, Rumbát, Sambát vagy esetleg Jive-ot kell nekik játszaniuk, könnyedén, vidáman teljesítik az összes ilyen jellegű kérésünket. A kiszolgálás kifogástalan, megállás nélkül jobbnál-jobb zenéket játszanak, a közönség legnagyobb örömére, elégedettségére. És nagyon magas színvonalon. Mi novemberben  ismét velük bulizunk Egerben, már nagyon várja az egész társaság.   Kívánjuk, hogy ismerjétek meg őket minél hamarabb!

Attilával

Ónodi Attiláné, az Olimpia Társastánc Sportegyesület elnöke ; Ónodi Attila, tánctanár, az egyesület szakmai vezetője

Eger

Próbáltam szavakba foglalni, mit jelentett számunkra hogy ott voltatok a mi nagy napunkon és zenéltetek nekünk. Nem könnyű, mert szavakkal nem tudom eléggé kifejezni az elégedettséget a Ti profizmusotok iránt.A legjobb döntés volt tőlünk, hogy Titeket választottunk esküvői zenekarnak. Profi zene, hang és fény. A vendégektől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Csak ajánlani tudunk Titeket mindenkinek. Fantasztikusan zenéltek és nem mellékesen nagyon szimpatikusak és közvetlenek vagytok. Reméljük még találkozunk és újra hallhatunk Titeket! További sok sikert!

Ágival és Tomival

Ági és Tomi

Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek életünk legszebb napját.  Rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk a vendégeinktől a Koktél zenekarral kapcsolatban, melynek bizonyítéka, hogy azóta már egy – az esküvőnkön ott lévő – kedves pár esküvőjén is Ti zenéltetek (a Tőletek megszokott profi módon). Külön köszönetünket fejeznénk ki az esküvő előtti napon elpróbált, és megtanult Péterfy Bori nótáért, nagyon sokat jelentett Nekünk. További Sok Sikert kívánunk a munkátokhoz!

 

Erna és Ákos

Ózd

Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen fergetegesen jó bulit csináltatok az esküvőnkön a Stefánia Palotában! Egyszerűen tökéletes buli volt! És nem csak mi gondoljuk így, hanem a násznép is egyet értett – mind a magyar, mind az angol vendégek.
Minőségi volt a zene, a hang, a fények! Szandra hangja annyira változatos, hogy nem lehetett ráunni egész este. Tökéletesen illett minden számhoz. (Csak összehasonlításképpen írom, hogy pár nappal később egy balatoni étteremben vacsoráztunk, ahol élő zene volt és hiába volt jó hangja az énekesnőnek, ugyanúgy énekelt minden számot, így már a harmadik után meguntuk. Mondták is az angol vendégeink, hogy bárcsak ti csinálnátok  ott is a zenét!)
Még annyit, hogy nem csak a szolgáltatás volt tökéletes, hanem a hozzáállásotok is, ami szintén nagyon fontos. A vendégek megérkezésétől egészen hajnalig zenéltetek, csak a beszédek erejéig álltatok meg. És a vendégek minden kívánságának eleget tettetek.
A legjobb választás volt, hogy titeket hívtunk! Nagyon köszönjük még egyszer a felejthetetlen hangulatot!

Helga és Adam

Budapest

Amikor először találkoztunk veletek személyesen és adtatok egy kis ízelítőt a zenéitekből már akkor átjárt minket a libabőr. Nagyon tetszett nekünk és ahogy egyre közeledett a nagy napunk egy dologban voltunk nagyon biztosak, hogy veletek kapcsolatba nem kell idegeskednünk, mert ti rajtatok nem fog múlni a lagzi hangulata.  És így is lett.  Legyen elég annyi,hogy másnap mindenki fájlalta a lábát és már most jelezték ha ismét Gyöngyösön zenéltek akkor mi ott leszünk!!!! Külön köszönet nektek azért,hogy csak a mi kérésünkre megtanultátok kedvenc számainkat,ez nekünk sokat jelentett! A tehetség és a zene iránti szeretet ötvöződik munkátokban, ami párosul a közvetlenséggel és baráti hozzáállásotokkal! Köszönünk mindent!

Niki és Zoli

Gyöngyös

Az általam legjobbnak tartott esküvői-és rendezvényzenekar egyértelműen: a Cocktail Music Partyzenekar. Bátran merem őket ajánlani esküvőkre,céges partykra,bálokra,ballagásra,szilveszterre stb.A jó hangulat , a vendégek  100%-os megelégedettsége és a pozitív visszajelzés biztos nem marad el.Nálam már sok rendezvényen szolgáltatták a zenét,de még soha nem csalódtam bennük.

Hotel_Ozd_Etterem_01

Greskovics István

Hotel Ózd Ügyvezető Igazgató

Nagyon örülünk, hogy Ti voltatok a lagzinkba zenélni, színvonalas, igazán egész éjszakán át tartó, megállás nélküli zenét szolgáltattatok. Amit külön megjegyeznénk, hogy “szünetet” is külön-külön tartottatok, szóval egy valaki mindig volt  színpadon. A mulatós zenétől kezdve a rock zenéig, mindent játszotok, széles a zenekínálat, mindenki választhatott kedve szerint. Még egy megjegyzés: a hivatalig való kísérést is vállaltátok volna a kedvünkért, de itt sajna az idő közbeszólt. Bátran ajánljuk a zenekart mindenkinek! Köszönjük mégegyszer, hogy ilyen bulit csináltatok életünk egyik legszebb napján.

 

Vivien és Norbi

Eger

Munkám során sok rendezvényen dolgoztam és biztosan mondhatom ,hogy a legjobb hangulat és legszínvonalasabb zene mindig a Cocktail Music Partyzenekar bulijain van.

Barta Gábor

Étterem-és Üzletvezető

„Egy ismerősünk ajánlotta esküvőnkre az Ózdi Koktél zenekart. Mi az esküvőnkig nem is hallottuk őket élőben, nem láttuk, milyen hangulatot tudnak teremteni. A helyszínre érkezvén ők már játszottak. Folyamatosan a vendégek és a mi igényeinkhez igazították a zenét, így mindenki nagyon jól érezhette magát. Nem számít, hogy magyarul, vagy angolul kell énekelni, sőt az Ai Se Eu Te Pego (Michel Teló) is ment nekik! 🙂 Az énekes lánynak egyszerűen csodás hangja van! Mikor a nyitótáncunkhoz a Shrek egyik betétdalát énekelte, sokan azt hitték CD-ről megy, mivel olyan tiszta, gyönyörű hangja volt.

Andrea és Viktor

Miskolc

Kedves Ózdi Koktél Partyzenekar!  Nagyon jó bulit csináltatok a lagzinkon! Szuper volt a hangulat, melyet főleg Nektek köszönhetünk, a pörgős zenéknek, a csodás hangoknak… és persze a zsamónak 🙂 ! Csak ajánlani tudunk Titeket mindenkinek, mert előzetes megbeszélés nélkül is azt a zenét játszottátok, amit a társaság szeretett. A kéréseket is gond nélkül teljesítettétek. Mindenki nagyon jól érezte magát! Még egyszer köszönjük

Mariann és Peti

Dubicsány

Életünk legszebb napja s egyben legjobb bulija volt június 15-e, amelyre Ti, az Ózdi Koktélzenekar tettétek fel a koronát. Egyszerűen nem volt olyan dal, ami kifogott volna rajtatok s mindenki számára volt olyan sláger a tarsolyotokban, amire egyből felpattant a helyéről és a táncparketten termett. :-)) Az egyik meghívott mondta nekünk: „Hát én aztán nem vagyok egy táncos alkat, de ezúttal egyszerűen nem tudtam egy helyben ülni, muszáj volt táncolni mennem…” Egyszóval igazi partyhangulatot varázsoltatok nekünk, köszönjük szépen!! :-))

Judit és Béla

Alsóhámor

Nagyon jók voltatok! Fergeteges bulit, és szuper hangulatot csináltatok egész este.A legjobb döntés volt tőlünk, hogy titeket választottunk esküvői zenekarnak.

Ági és Laci

Bánréve

Egy céges rendezvényen találkoztunk először a Cocktail Music Partyzenekarral. Már akkor megfogalmazódott bennünk, hogy az esküvőnkön Őket szeretnénk hallani. Választékos repertoár, pörgős zene, jó hangulat. Nem csalódtunk! Köszönjük Nektek, fantasztikusan zenéltetek, a vendégektől is csak pozitív visszajelzést kaptunk! További sok sikert kívánunk Nektek!

Eszter&István

Szilvásvárad

Cocktail Music Partyzenekar Hivatalos Weboldala