Rendeljen hangulatot esküvőjére!

Márton Lajos vagyok a Cocktail Music Partyzenekar vezetője. 1997-ben alakult az együttes, azóta a formáció több átalakuláson ment keresztül, jelenlegi felállásunk 3 tagból áll.
Mi nem csak egyszerűen zenélünk, mi szeretjük is azt, amit csinálunk!
Minden műfajban széles dalválasztékkal gondoskodunk elégedettségéről! Profi hang-és fénytechnikával rendelkezünk, így bármilyen helyszínen minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani.

Egy kis ízelítő repertoárunkból...

Cha cha
Ha lemegy a nap
Aranyeső
Ain't Nobody

Zenekarunk lagzi közben...

Ezt mondták rólunk megrendelőink...

A leges legjobbak!!! Tiszta szívemből ajánlom őket mindenkinek!!!!!Kenterbe vágják az összes zenekart!!! Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy ilyen fergeteges hangulatot csináltatok, imádtuk minden percét!!!!

Vivien & Balázs

“Hozzájuk igazítottuk az esküvő dátumát”

Egy vágyam teljesült azzal, hogy a Cocktail Music Partyzenekar zenélt a lagzinkon . Már évekkel ezelőtt, mikor először hallottam őket, megfogadtam, hogy ha egyszer férjhez megyek, csakis őket kérjük fel erre a feladatra, ezért hozzájuk igazítottuk az esküvő dátumát. A profizmusuk mellett, nagyon korrektek, és megbízhatóak, közvetlenek is! Sok szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a fantasztikus zenekart. Ha fergeteges hangulatot szeretnétek az esküvőtökön, ők a legjobb választás!!!

Anett & Gyuri

“Hibátlan zenekart akartok? Ők azok!”

Köszönjük szépen ,hogy felejthetetlené tettétek a lagzinkat !!!!!!!!!! Profi hozzáállás, jófejség ,nagyon jó hangú énekesek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIBÁTLAN ZENEKART SZERETNÉTEK ??? ŐK AZOK !!!!

Szilvi & Gergő

Ha meggyőztük, keressen minket!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (nem kötelező)

  Üzenet tárgya

  Üzenet

  Kérjük, üsse be az alábbi karaktereket

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]